Hvordan tjekker jeg ind med skandinaviske flyselskaber?

"2023-01-20" By Admin

Hvordan tjekker man ind hos skandinaviske flyselskaber?

Når du har besluttet dig for at flyve til din destination, kan du bestille din rejse hos skandinaviske flyselskaber online på deres hjemmeside. Du skal vælge det foretrukne sprog og valuta for at reservere rejsen til din destination. Når flyets afgang er tæt på, skal du tjekke ind for at få boardingkortet. Gennem flycheck-in informerer du flyselskaberne om din flyafgang med antallet af passagerer. Derfor spørger rejsende, hvordan jeg tjekker ind med Scandinavian Airlines inden den planlagte afgang. De tilbyder flere metoder til at foretage check-in, der er nævnt nedenfor.

Gennem online check-in:

Skandinaviske flyselskaber giver dig mulighed for at foretage online check-in og få boardingkortet. Til dette skal du følge de givne trin:

  • I første omgang er du forpligtet til at få adgang til den officielle hjemmeside for skandinaviske flyselskaber.
  • Der kan du trykke på online check-in-knappen øverst på hjemmesiden.
  • Du skal indtaste flynummeret, reservationsreferencenummeret og passagerens efternavn.
  • Når du trykker på søgeknappen, vil du se reservationsdetaljerne hos skandinaviske flyselskaber.
  • Du kan vælge det passende fly, du ønsker at tjekke ind og erhverve boardingkortet.
  • Således kan du vælge flycheck-in-knappen og fortsætte videre.
  • Du kan vælge det foretrukne rejsesæde og tilføje de relevante tasker på næste side.
  • Desuden kan du foretage ændringer i rejseplanen, hvis nogen.
  • Når du trykker på fortsæt-knappen, skal du betale for eventuelle yderligere tjenester.
  • Du vil gennemføre check-in, og skandinaviske flyselskaber sender dig boardingkortet på dit registrerede e-mail-id.
  • Du kan gemme boardingkortet til fremtidig brug eller udskrive det tilsvarende.

Gennem kiosken check-in:

Hvis du ikke er i stand til at foretage online check-in, kan du fortsætte til lufthavnens selvkiosk for at foretage check-in. Der skal du indtaste det foretrukne bookingreferencenummer og passagerens fulde navn. Hermed får du adgang til flybookingen hos skandinaviske flyselskaber. Du kan tilføje de relevante tasker for at få taskemærkenummeret og vælge rejsesæderne. Boardingkortet til den skandinaviske check-in vil blive leveret til dit registrerede e-mail-id, når du betaler for de relevante ændringer.

Gennem lufthavnens skranker:

Skandinaviske flyselskaber giver dig mulighed for at få boardingkortet ved check-in-myndighederne i lufthavnen. Du skal nå din berørte lufthavn mindst 2-3 timer før den planlagte afgang. Ved lufthavnens check-in skranker skal du fremvise en fysisk kopi af din e-billet. De vil tilføje bagagedetaljer og rejsesæder for hver passager. Du modtager straks boardingkortet til dit relevante fly for at gå ombord på flyet.

Gennem kundeservice:

Derudover kan du også kommunikere med de skandinaviske flyselskabers kundeserviceteam og tage deres hjælp. Du skal ringe til det skandinaviske telefonnummer på 1 (800) 221-2350 og følge IVR-kommandoerne. Når du vælger den relevante knap, vil din telefon blive tildelt kundeserviceeksperterne på stedet. Du kan bede dem om at tjekke ind og få boardingkortet på kortere tid. De er tilgængelige 24 timer og syv dage om ugen.

Leave a Comment