Hoe neem ik contact op met Scandinavian Airlines?

"2023-01-20" By Admin

Hoe contact opnemen met Scandinavian Airlines?

Det er altid vanskeligt at reservere et fly til enhver handicappet passager, da du skal fremlægge flere dokumenter i henhold til politikkerne og ansøge om særlig assistance. Men hvad skal man gøre, når man ikke har information om dette? Så kan du tage hjælp fra en repræsentant, da disse repræsentanter har fuldstændige detaljer om flyselskabernes politikker, gebyrer, status osv. Når du booker hos skandinaviske flyselskaber, vil du få flere faciliteter såsom refusion, flyerprogrammer, tidlig check-in osv. For forespørgsler kan du også kontakte den skandinaviske kundeservicemedarbejder og få løsninger på deres spørgsmål.

Måder at kommunikere med repræsentanter fra Scandinavian Airlines

Skandinaviske flyselskaber er det største flyselskab i Danmark, og flere passagerer rejser med dette flyselskab regelmæssigt på grund af de tjenester, de leverer. For at administrere disse passagerer og tilbyde dem løsningerne på deres forespørgsler i en tidsbesparende tilstand, giver de flere måder at forbinde på; hvis du vil kende alle disse tilstande i den detaljerede form, skal du læse nedenfor.

Nå vagt

Når du tilslutter vagt, undgår du en lang proces; det er derfor, det anses for at være den hurtigste måde at kommunikere med repræsentanten på. Hvis du ønsker en-til-en-opmærksomhed ved opkald, skal du ringe til dette skandinaviske telefonnummer, 18002212350, og vælge det sprog, du er tryg ved at forbinde med. Herefter skal du følge IVR-indstillingerne nævnt nedenfor.

  • Tast 1 for spørgsmål relateret til den nye booking
  • Tast 2 for at vide om miles eller tilbud
  • Tast 3, hvis du vil opgradere dine reservationer
  • Tast 4 for at få hjælp til særlig lægehjælp
  • Tast 5 for at oprette forbindelse til repræsentanten

 Vælg muligheden efter omhyggeligt at have lyttet til IVR-instruktionerne, og forbind derefter med repræsentanten. De er tilgængelige fra 09 til 19:00 mandag til fredag og 09 til 17:00 lørdag og søndag.

Kommuniker på chat

Hvis du vil kommunikere med repræsentanten i en anden alternativ tilstand, kan du også bruge chatfunktionen, da forbindelse på chat hjælper dig med at undgå lang ventetid eller netværksfejl. For at kommunikere på chat kan du følge nedenstående punkter.

  • Søg efter de skandinaviske flyselskabers hjemmeside i din browser
  • Herefter skal du klikke på kontakt os-siden og åbne chatsektionen
  • Efter dette kan du se en chatboks på skærmen, der nævner hele forespørgslen i det givne rum
  • Repræsentanten vil se det og give dig relevante løsninger.

Via E-Mail

Hvis du vil, kan du også bruge dit e-mail-id til at sende din forespørgsel, og for dette skal du klikke på dette link groupales@sasair.com og vælge din e-mail-id-type. Herefter skal du logge ind på din konto og nævne den korrekte forespørgsel med bookingdetaljer. Sidst skal du sende den e-mail, og du vil få løsningerne på spørgsmålene inden for 24 timer.

Brug applikation til sociale medier: Der er flere håndtag på sociale medier, hvor du får en repræsentant for skandinaviske flyselskaber, som du kan dele din forespørgsel på. For at gøre dette skal du åbne applikationen og derefter komme til siden for skandinaviske flyselskaber. Efter dette skal du skrive din forespørgsel i meddelelsessektionen og sende den; du får løsningerne med det samme.

Leave a Comment