Hvordan kontakter jeg Norwegian Air?

"2023-02-03" By Admin

Effektive måter å kontakte Norwegian Air på

Norwegian Air er et lavprisflyselskap som tror på å gjøre flyreiser rimelige for alle og tilbyr flybilletter som gir verdi til kundene og ulike valgmuligheter gjennom hele reisen. Kundeservicen er på topp hos Norwegian Air, og produktene holder høy kvalitet. Du kan raskt komme i kontakt med flyselskapet for å løse reiserelaterte spørsmål. Det finnes ulike kommunikasjonskanaler kundene kan bruke til å administrere booking, be om refusjon eller dele tilbakemeldinger. Du kan bruke kundeservicenummeret, den offisielle nettsiden, live chat eller sosiale medier for å få kontakt med flyselskapet.

Ulike måter å kontakte Norwegian Air på.

Via telefonnummeret:

Kundeservicenummeret 1 800 357-4159 kommer godt med når du ønsker å kontakte Norwegian Air. Du må slå Norwegian Air-telefonnummeret og følge IVR-instruksjonene nedenfor.

  • Du kan trykke 1 for å gjøre en reservasjon eller endre en eksisterende reservasjon.
  • Trykk 2 for bagasjerelaterte problemer
  • Du bør trykke 3 for å be om refusjon
  • Trykk 4 for tilbud og rabatter.
  • Du må trykke 9 for å snakke med en kundeserviceagent.

Via den offisielle nettsiden:

Hvis du vil ha svar på spørsmålet ''Hvordan kontakter jeg Norwegian Air? du kan besøke den offisielle nettsiden til Norwegian Air siden den er brukervennlig. Du kan kontakte kundeserviceteamet raskt. Du kan følge trinnene nedenfor.

  • Gå til hjemmesiden - norwegian.com
  • Du må bla ned til kundeservicemedarbeideren og klikke på «Hjelp og kontakt».
  • En ny side åpnes med muligheten til å fylle ut et skjema og sende meldingen din.
  • Du må skrive inn de grunnleggende detaljene som navn, telefonnummer og e-postadresse sammen med spørsmålet eller meldingen og klikke på "Send".
  • Du vil snart få svar fra flyselskapet.

Via live chat:

Hvis du foretrekker å chatte fremfor å ringe Norwegian Airs kundeservice telefonnummer, gir Norwegian Air deg muligheten til å snakke og løse spørsmålet ditt. Mange kunder bruker chat-alternativet daglig for å kontakte flyselskapet da det er praktisk og ikke krever at du venter på en samtale.

Via sosiale medier:

Sosiale medier er et av de beste verktøyene for å kontakte Norwegian Air. Flyselskapet er tilgjengelig på alle de populære sosiale medieplattformene slik at kundene enkelt kan samhandle og få oppdateringer om de siste nyhetene og tilbudene. Du kan følge flyselskapet på nettsidene nedenfor.
Facebook - facebook.com/norwegian
Twitter - twitter.com/norwegian
Instagram - instagram.com/norwegian

Via e-postadresse:

Du kan sende en e-post til Norwegian Air i stedet for å bruke Norwegian Air-telefonnummeret og få svar fra kundeserviceteamet. Flyselskapet er forpliktet til å gi utmerket kundestøtte angående flyreiser.

Via postadressen:

Postadressen kan brukes til å sende et brev til flyselskapet og kontakte kundeservice hos Norwegian Air. Du kan bruke adressen nedenfor.
Norwegian ASA
Oksenoyveien 3, Postboks 115, 1336 Lysaker , Norge.

Denne informasjonen vil være nyttig når du ønsker å kontakte Norwegian Air. For annen hjelp, besøk den offisielle nettsiden norwegian.com.

Leave a Comment